Страници

сряда, 21 март 2018 г.

Кулинарно представяне

Мили приятели,

Представям пред вас една идея, която можем заедно да развием в едно изключително приятно (и вкусно) преживяване!

Отправям ви покана! Да бъда ваш домакин и да представя в блога на Ананда вас и вашата любима рецепта! 

Каквато и да е вашата професия, ако кухнята е едно от любимите ви места и имате желание да споделите нещо любимо със света, пишете във формата по-долу!

Единствените ограничения са, ястието да е вегетарианско (без месо и желатин) и да не се използва мая. Може да има яйца, макар че по-интересно би било без, но... в името на любимите рецепти... :)

Възможно е не всички рецепти да бъдат публикувани. Със сигурност всички публикувани ще бъдат приготвени и снимани по възможно най-апетитен начин! 

Да се позабавляваме!



2 коментара:

  1. Здравейте, днес за първи път посетих сладкарница Ананда. Отидох с моята мама. Толкова ми хареса, че след три часа се върнах с мъжа ми и двете ми деца. Очарована съм - и мястото и от вкусните десерти! Два пъти си хаонах от лимоновата без глутен. Моля за рецептата й! Много обичам безглутенови десерти, имам блог, в който често публикувам такива -janipetrova.blogspot.bg . Поздрави, Жани

    ОтговорИзтриване
  2. А иначе за кулинарното представяне, прилагам линк към безглутеново брауни без яйца. Форма не ми се зарежда....
    http://janipetrova.blogspot.com/2017/03/blog-post_56.html?m=1

    ОтговорИзтриване

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...